Politic

Deputat ALDE: “Ar trebui să vă fie rușine, domnule primar!”

Deputat ALDE: “Ar trebui să vă fie rușine, domnule primar!”

Parlamentarul Marian Cucșa se declară nemulțumit de faptul că Primăria Timișoara risipește bani de la bugetul local pentru lucrări de infrastructură de proastă calitate. Vorbim de lucrările de asfaltare din Calea Șagului, de la Pasajul Michelangelo și multe altele din oraș s-au dovedit a fi un eșec.

Recent, șoferii care au circulat prin Pasajul Michelangelo au avut parte de o “surpriză”. La ieșirea din fața Universității de Vest, pe sensul spre Mihai Viteazul, s-au creat gropi. 11 milioane de euro a costat reabilitarea drumurilor din Timișoara în 2017.

Nu pot rămâne pasiv la declarațiile de astăzi ale primarului Nicolae Robu privind situația drumurilor din Timișoara în condițiile în care am avut o iarnă ușoară, cu o singură ninsoare care a durat trei zile.
Primarul Timișoarei spune că nu înțelege cum de artere „oglindă” acum câteva luni s-au spart în așa hal iar eu nu pot să înțeleg CUM s-au cheltuit cele 11 milioane de euro pentru asfaltarea drumurilor în 2017, pentru că în calitatea asfaltului nicidecum nu se regăsesc!

Sub pasajul Michelangelo a apărut deja prima groapă, Calea Șagului, reparată acum jumătate de an, este deja plină de petice și astea sunt doar două exemple. Soluția primarului la întrebarea ce e de făcut, sună simplu: plombăm gropile!

Păi domnule primar, să vă spun eu ce e de făcut!
În primul rând ar trebui să vă fie rușine că de aceste asfaltări se ocupă chiar SDM-ul care e în subordinea dumneavoastră, dar probabil că dumneavoastră habar nu aveți că ceea ce semnați pe hârtie privind compoziția asfaltului nu corespunde nicidecum cu ceea ce se toarnă pe teren!
Ar trebui să vă fie rușine să dați cu așa o nonșalanță astfel de răspunsuri timișorenilor care au plătit din taxe și contribuții suma de 11 milioane de euro pentru a avea drumuri bune dar primesc în schimb ce se vede în poze, cratere în care își distrug mașinile!
Ar trebui să vă fie rușine să recunoașteți de fapt, fără niciun fel de reținere, că ați cheltuit 11 milioane de euro degeaba! Mai bine sus că ați aruncat 11 milioane de euro în 2017 pe niște lucrări cât se poate de proaste! Iar pentru timișorenii din a căror buzunar s-au plătit aceste lucrări cât și firmelor de asigurări le-aș sugera să se îndrepte împotriva dumneavoastră atunci când au de-aface cu daune la mașini din cauza drumurilor proaste!”, a subliniat deputatul Marian Cucșa.

 

(Foto: Facebook/Marian Cucșa)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*