Economic

Cauți casă nouă? Hai la Târgul Imobiliar Timişoara

Cauți casă nouă? Hai la Târgul Imobiliar Timişoara

Peste 200 de ansambluri rezidenţiale, cu peste 10.000 de unităţi locative vor fi prezentate timişorenilor în cadrul celei de-a doua ediţie a Târgului Imobiliar Timişoara. Evenimentul va avea loc in acest weekend, 10 şi 11 martie, la Centrul Regional de Afaceri.

Luna martie aduce pentru cei interesaţi de achiziţia unei noi locuinţe cea de a doua ediţie a evenimentului de succes Târgul Imobiliar Timişoara TIT . Pe 10 martie îşi deschide porţile la Centrul Regional de Afaceri din oraşul de pe Bega evenimentul care va prezenta oferta a 200 de noi ansambluri rezidenţiale din zona metropolitană a capitalei Banatului. Cei doritori de casă nouă vor putea obţine informaţii despre aproximativ 10.000 de noi unităţi locative care vor oferi fiecărui vizitator posibilitatea să găsească căminul potrivit în funcţie de dimensiunea, preţul sau pretenţiile de amenajare dorite.

Varietatea de locuinţe disponibile pentru achiziţionare va fi şi în acest an una care să vină în întâmpinarea celor interesaţi de casă nouă, iar ofertele din standuri vor include şi de această numeroase discounturi şi oferte promoţionale. Pe lista expozanţilor se vor afla cei mai mari dezvoltatori care operează pe piaţa timişoreană. De asemenea, de la eveniment nu vor lipsi principalele bănci care vor oferi informaţii despre modalităţile de finanţare cele mai bune pentru achiziţionarea fiecărei proprietăţi în parte.

Deschiderea evenimentului are loc sâmbătă, 10 martie, la Centrul Regional de Afaceri din Timişoara. Târgul Imobiliar Timişoara va putea fi vizitat de public în cele două zile între orele 9 şi 20.

Intrarea vizitatorilor este liberă.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*