Eveniment

Atenție, nu mai parcați pe liniile de tramvai!

Atenție, nu mai parcați pe liniile de tramvai!
Adora Beauty

Încă un conducător auto care a blocat circulația tramvaiului în zona Spitalului de Copii a fost sancționat de polițiștii locali. Polițiștii locali din cadrul Serviciului Circulație Rutieră au intervenit ieri la o sesizare prin care se semnala faptul că un autovehicul a fost parcat neregulamentar pe strada Dr. Iosif Nemoianu, unde staționa astfel încat tramvaiul nu se putea deplasa pe linia respectivă.

La fața locului polițiștii locali l-au identificat pe conducătorul autoturismului în cauză, care a fost sancționat conform OUG 195/2002 și care a degajat circulația mijlocului de transport în comun. Reamintim că în astfel de situații, pentru staționare, sancțiunile sunt între 580 și 725 lei și 3 puncte penalizare la permis.

În ultima perioadă au fost înregistrate tot mai multe cazuri de acest gen, cele mai multe fiind înregistrate pe str. Gheorghe Adam și pe str. Dr. I. Nemoianu, iar în unele situații s-a dispus și ridicarea autoturismelor care blocau circulația tramvaielor.

Poliția Locală Timișoara atrage atenția din nou conducătorilor auto să parcheze astfel încât să nu afecteze circulația mijloacelor de transport în comun, deoarece riscă sancțiuni maxime și chiar ridicarea autovehiculelor, sfătuind totodată cetățenii ca, în cazul în care observă astfel de cazuri să sesizeze la numerele de telefon 0256.968 sau 0256.246.112, pentru ca polițiștii locali să se deplaseze la fața locului pentru luarea măsurilor legale în cel mai scurt timp.

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*