Economic

Firmele timișene, invitate la o misiune economică multisectorială în Israel

Firmele timișene, invitate la o misiune economică multisectorială în Israel

Agenții economici din Timiș se pot înscrie să participe la o misiune economică multisectorială, în Israel, la Tel Aviv și Ierusalim. Evenimentul este organizat de Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș, în perioada 21 – 26 aprilie.

Termenul limită de înscriere este 16 martie 2018.

Israelul are o economie modernă, diversificată și continuu ascendentă, cu un sector high-tech crescând rapid în pondere și importanță.

Industria, infrastructura (construirea de drumuri), IT&C, domeniul imobiliar, comerț, energia eolioană, agricultura (sere de legume, ferme), turismul –  sunt doar câteva dintre sectoarele în care activează companii israeliene în România. De aceea, vizitele oamenilor de afaceri români în Israel oferă oportunitatea de a creşte proiectele şi investiţiile comune.

Ținând cont de aceste considerente și de interesul exprimat al firmelor timișene pentru piața israeliană, CCIAT vine în întâmpinarea acestora cu organizarea unui forum de afaceri de tip B2B, ocazie de a relua eventuale contacte de afaceri anterioare și de a identifica noi oportunități de colaborare.

Costul participării la misiunea economică este de 910 euro/pers. pentru firmele membre ale CCIAT.

Serviciile incluse sunt: transport cu avionul pe ruta Timișoara-Tel Aviv-Timișoara; transferuri aeroport-hotel-aeroport; transport intern cu autocar; cazare 5 nopți în hotel **** cu demipensiune, în Tel Aviv și Ierusalim; participare la Forumul de afaceri în Tel Aviv; asistență CCIAT pe durata programului profesional.

Informații suplimentare și înregistrarea participării la tel. 0372 185 242 sau 0372 185 285, e-mail: dpop@cciat.ro, Diana Pop – referent de specialitate CCIAT.


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*