Politic

Deputatul Marian Cucșa: “Acuzele și jignirile primarului Timișoarei sunt inadmisibile! Ne-am câștigat cu zeci de ani în urmă dreptul la libera exprimare!”

Deputatul Marian Cucșa: “Acuzele și jignirile primarului Timișoarei sunt inadmisibile! Ne-am câștigat cu zeci de ani în urmă dreptul la libera exprimare!”

Marian Cucsa, deputat ALDE Timis, sustine demersul jurnaliștilor față de atitudinea edilului Nicolae Robu. Primarul Timișoarei și-a făcut o obișnuință din a insulta și a eticheta jurnaliștii, folosind de-a lungul timpului expresii ca ”ultrapenibili”, ”nesimțiți”, ”idioţi şi idioate”, ”nu ne tragem în şireturi, când o să aveţi cariera făcută de mine cu cinste şi cu muncă multă, atunci puteți să vă apropiaţi de şireturile mele, până atunci pretind respect” sau ”indivizi şi individe fără minte şi fără caracter, care, în loc să informeze, dezinformează şi calomniază”.

Reamintim, comportamentul tot mai agresiv și jignitor a culminat vineri, 2 martie, când excesele verbale au atins un nivel fără precedent. Nicolae Robu a catalogat, pe contul său de Facebook, media locală ca fiind ”presa mizerabilă, presa nepresă, de fapt, formată din paraziți sociali ce trăiesc din taxă de protecție și taxă de asmuțire”. Ulterior, în cadrul conferinței de presă a PNL Timiș, acesta a continuat cu insultele și a refuzat să răspundă la întrebările legitime ale jurnaliștilor.

Susțin demersul jurnaliștilor pentru că acuzele și jignirile primarului Timișoarei, Nicolae Robu, sunt inadmisibile în contextul în care ne-am câștigat cu zeci de ani în urmă dreptul la libera exprimare! Se pare însă că Nicolae Robu înțelege prin libera exprimare cu totul altceva…

Timișorenii știu că acest comportament de a-i ironiza, sfida și jigni pe oameni, indiferent din ce categorie socio-profesională fac parte, nu este unul singular. Primarul Timișoarei nu a ratat nicio ocazie de a-i înjosi sau umilii pe cei care pur și simplu nu au fost de acord cu el în anumite privințe. Această atitudine trebuie stopată pentru că nu face cinste unui oraș Capitală Culturală Europeană!”, a declarat președintele ALDE Timis, deputatul Marian Cucșa.

 

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*