Auto-Moto

Renault prezintă cel mai vândut model electric din Europa, noul ZOE, la Saloul Auto de la Genava

Renault prezintă cel mai vândut model electric din Europa, noul ZOE, la Saloul Auto de la Genava
Adora Beauty

Constructorul francez Renault prezintă la Salonul Auto de la Geneva versiunea 2018 şi noul motor R110 al modelului ZOE – cel mai vândut model electric in Europa.

Versiunea 2018 a modelului ZOE, cel mai bine vândut vehicul electric din Europa, inaugurează un nou motor 100% electric de 80 kW. ”R110”, așa cum a fost denumit noul propulsor electric, dezvoltă 12 kW suplimentari și păstrează aceeași masă a predecesorul său, R90. Clientul se bucură de o capacitate mai mare de accelerare pe șosea și pe autostradă, cu un câștig de aproape 2 secunde la 80-120 km/h. Această îmbunătățire semnificativă a reprizelor conferă un plus de confort la viteze mai mari. Ca evoluție a motorului R90, R110 păstrează performanța excelentă în ceea ce privește eficiența energetică și dinamismul la viteză redusă, prin livrarea unui cuplu maxim de 225 Nm.

De asemenea, R110, primul motor electric Renault în curs de omologare conform protocolului WLTP (Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure – protocolul care înlocuiește sistemul de omologare NEDC), va avea cinci versiuni (44 kW, 57 kW, 60 kW, 68 kW și 80 kW) și va fi disponibil pe următoarele modele: Kangoo Z.E., Master Z.E. și ZOE pentru Renault și Smart Electric Drive pentru Daimler.

Această versiune a modelului oferă, de asemenea, compatibilitate cu Android Auto, pentru o conectivitate mai bună si o nouă culoare exclusivă “Violet Blueberry” – violet închis metalizat.

Noul motor va intra în gamele din Romania în al doilea semestru al anului.

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*