Eveniment

La volan cu permis de conducere fals

La volan cu permis de conducere fals

Poliţiştii de frontieră timişeni au depistat un cetăţean român, care a prezentat la controlul de frontieră un permis de conducere bulgăresc fals, pentru autoturismul pe care îl conducea.

Ieri, în jurul orei 19.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Cenad, judeţul Timiş, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, cetăţeanul român A. Lucian., în vârstă de 26 de ani, domiciliat pe raza județului Timiș. Acesta era la volanul unui autoturism marca Volkswagen, înmatriculat în Germania.

La controlul de frontieră, pe lângă documentele de identitate, şoferul a prezentat şi un document care avea însemnele autorităților din Bulgaria. Poliţiştii de frontieră au constatat că documentul în cauză nu îndeplineşte condiţiile de formă şi fond ale unui permis auto original, acesta fiind fals, iar în urma verificărilor s-a stabilit că tânărul nu deţinea dreptul de a conduce.

Cu privire la cele constatate, persoana în cauză a declarat că a obţinut documentul prezentat la control, în urma frecventării unui curs de conducere auto, din Bulgaria, unde a plătit suma de 450 de euro.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de uz de fals şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere.


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*