Eveniment

Descinderi la contrabandiștii de țigări și alcool

Descinderi la contrabandiștii de țigări și alcool

Percheziții în această dimineață la traficanții de țigări de contrabandă și alcool! Poliţiştii Secției 10 Rurale Făget, sub coordonarea procurorului  din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Făget, au efectuat patru percheziţii domiciliare pe raza localităților Dumbrava și Mănăștiur, la locuințele unor persoane bănuite de contrabandă.

Perchezițiile s-au derulat în cadrul a două dosare penale, aflat în instrumentarea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Timiș, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă. Activităţile vizează probarea activităţii infracţionale a unor persoane bănuite că ar fi comercializat pe raza localităților Dumbrava și Mănăștiur, țigări și alcool nemarcate fiscal cu timbru autohton, provenite din contrabandă fiind prejudiciat bugetul consolidat al statului. Activitățile desfășurate vizează doi bărbați, de 58 și 66 ani, și o femeie, de 66 ani, persoane presupuse a fi implicate în comiterea infracțiunii.

În urma perchezițiilor, la locuința femeii de 66 de ani, polițiștii au descoperit peste 6000 de țigarete și 10 litri de alcool, care au fost ridicate în vederea confiscării.

Cele trei persoane au fost conduse la  sediul poliției pentru audieri.

Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a celor în cauză.

 

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*