Sport

Bănățenele UVT Agroland și CSM Lugoj joacă ”în cuplaj”, în orașul de pe malul Timișului

Bănățenele UVT Agroland și CSM Lugoj joacă ”în cuplaj”, în orașul de pe malul Timișului

Reprezentantele Banatului în Divizia A1 de volei feminin, UVT Agroland Timișoara și CSM Lugoj, organizează un cuplaj inedit, sâmbătă, în sala ”Ioan Kunst Ghermănescu” din Lugoj. Iubitorii voleiului din județul Timiș sunt așteptați la sală de la ora 16:30, ora de start a partidei dintre UVT Agroland și Știința Bacău. Gazda acestui cuplaj, CSM Lugoj, se va duela cu CSM Târgoviște mai târziu, adică începând cu ora 19:00.

Agroland se află în imposibilitatea de a organiza meciul cu Știința Bacău acasă, din cauza programului încărcat la cele două săli din Timișoara omologate pentru Divizia A1.

”Exislul” fetelor de la ”Agro” se datorează faptului că în perioada 9-11 martie 2018, la noua sală a Universității de Vest, de pe strada Oituz, este programată Cupa României Seniori Elite la badminton. Din păcate, nici sala ”Constantin Jude” nu poate fi o soluție pentru pregătirea și organizarea jocului amintit, ținând cont de programul celorlalte prim-divizionare din capitala Banatului, care implică partide oficiale și poziții de antrenament.

Staff-ul formației UVT Agroland Timișoara a luat în calcul chiar și amânarea partidei, dar a găsit între timp deschidere din partea clubului lugojean pentru organizarea acestui cuplaj.

Merită menționat faptul că județul Timiș este singurul reprezentat de două echipe în grupa de elită din Divizia A1 de volei feminin.

Programul zilei de sâmbătă, 10 martie 2018:
– ora 16:30: UVT Agroland Timișoara (locul 5) v. Știința Bacău (locul 3)
– ora 19:00: CSM Lugoj (locul 6) v. CSM Târgoviște (locul 4)

Accesul spectatorilor este gratuit.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*