Eveniment

Pepe vine la Timișoara pentru un concert extraordinar

Pepe vine la Timișoara pentru un concert extraordinar

Pepe lansează un nou videoclip fierbinte. “Rămâne între noi” este noul single al artistului, iar videoclipul este absolut incendiar.

La început de primăvară, dedicată iubirii și pasiunii, dar mai ales în plină campanie de promovare a celui mai recent single, Pepe vine la Timișoara pentru un concert extraordinar. Evenimentul are loc vineri, 9 martie, de la ora 20:30, la Sara Events. “Vom cânta împreună cele mai cunoscute refrene ale artistului fie că vorbim de Numai Iubirea, O femeie cât o sută, Hai, Sentimente Intense și bineînțeles că nu va lipsi din playlist Rămâne Între Noi, piesa recent lansată care este deja un smashing hit”, transmit organizatorii.

Reacţiile, dar şi mici controverse nu au întârziat să apară încă de la primele postări, primele fotografii, primele interviuri însă dincolo de toate prejudecăţile şi interpretările, “Rămâne între noi” vobeşte despre iubirea pasională fără nici un fel de limite şi frontiere care poate îmbrăca în realitate foarte multe forme. Videoclipul nu ecranizează decât un aspect al “problemei” şi nici acela până la capăt fiindcă multe lucruri ar trebui să rămână cel puţin nespuse pentru o intensitate crescută.

Piesa nouă şi de ce nu şi videoclipul este despre pasiune, acea pasiune ce izvorăşte din sentimentele intense ce apar atunci când ajungi să trăieşti o iubire ca niciodată pentru o femeie cât o sută. Orice altceva, chiar şi interpretările ar trebui să rămână undeva acolo ascunse, secrete pentru un plus de savoare, de instensitate, de mister ”, spune Pepe.

Adora Beauty

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*