Administrație

Lovitură sub centură pentru Retim! Asociaţiile de proprietari din Lugoj refuză semnarea contractelor

Lovitură sub centură pentru Retim! Asociaţiile de proprietari din Lugoj refuză semnarea contractelor

Societatea de salubritate Retim va trebui să încheie contracte individuale cu fiecare abonat în parte, deoarece asociaţiile de proprietari din Lugoj au anunţat că nu mai sunt dispuse să încheie contracte colective, aşa cum aveau cu Salprest. Compania timișoreană urmează să preia deșeuriloe lugojenilor de la 1 mai 2018.

Preşedinţii asociaţiilor de proprietari din Lugoj au anunțat că refuză să semneze contracte cu Retim din cauza existenței unui număr mare de restanţieri, motiv pentru care nu se pot achita serviciile în termenul scadent. Acest fapt va duce la penalităţi de întârziere, însă nu doar acesta este singurul motiv de nemulțumire în rândul lugojenilor.

Aceiași reprezentanţi ai asociaţilor de proprietari refuză încheierea de contracte colective şi ca urmare a faptului că mulţi dintre proprietarii de apartamente au anunţat că îşi doresc să încheie aceste contracte în nume personal, iar asociaţiile nu îşi pot asuma responsabilitatea privind integritatea recipientelor şi colectarea selectivă a deşeurilor menajere, aşa cum pretinde Retim.

Contactat telefonic de lugojeanul.ro, pentru o opinie în privinţa demersului asociaţiilor de proprietari din Lugoj, Livian Hotico, purtătorul de cuvânt al Retim a refuzat să răspundă, cerând o solicitare în scris pe această temă.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*