Eveniment

Primarul Timișoarei a parcat pe un loc destinat persoanelor cu dizabilități: Îmi pare rău! Să fiu sancționat!

Primarul Timișoarei a parcat pe un loc destinat persoanelor cu dizabilități: Îmi pare rău! Să fiu sancționat!

Primarul Timișoarei se autodenunță! Acesta a anunțat că își cere scuze față de toate persoanele cu dizabilități locomotorii pentru că și-a parcat mașina pe un loc destinat special acestei categorii de persoane, fără să știe acest lucru. Locul de parcare era acoperit cu zăpadă, dar, chiar și așa, Robu cere să fie sancționat.

Primarul Timișoarei, Nicolae Robu, s-a autodenunțat pe o rețea de socializare. ”Am greșit și-mi pare nespus de rău! Îmi cer scuze de la toate persoanele cu dizabilități locomotorii și le asigur și asigur pe toată lumea că am făcut-o total neintenționat”, a precizat edilul din Timișoara.

Liberalul a postat pe pagina sa de Facebook că și-a parcat autoturismul pe un loc de parcare destinat persoanelor cu dizabilități locomotorii, în curtea Spitalului Municipal, loc de parcare necurățat de zăpada căzută în ultimele zile, spațiu pe care l-ar fi ocupat, spune Robu, la îndrumarea portarului instituției sanitare. ”Astăzi am fost la Spitalul Municipal în vizită la prietenul meu, menestrelul de pe Alba Iulia, Vasile Alecsandri etc., Mircea Parasca, grav bolnav, proaspăt ieșit de la terapie intensivă după ce i s-a amputat un picior, din șold. Am fost cu mașina personală, Laguna 2, pe post de șofer și, de îndată ce am intrat în curte, portarul m-a îndrumat unde să parchez. Fiind atent la indicațiile lui, binevenite în spațiul restrâns în cauză și cu o mașină fără senzori (e fabricată în 2001, cumpărată second hand), n-am observat că pe asfalt -asfalt parțial acoperit de zăpadă- era semnul de rezervare pentru persoane cu handicap. Evident, portarul nu mi-a spus nimic. Astfel, am ajuns să fac un lucru pe care nu l-aș fi făcut, intenționat, niciodată! Acum, nu pot decât să-mi cer scuze, să cer inclusiv să fiu sancționat pentru greșeala făcută, conform legii!”, a detaliat primarul Timișoarei.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*