Eveniment

Disperare pentru o familie din Timişoara. O fată de 14 ani este de negăsit

Disperare pentru o familie din Timişoara. O fată de 14 ani este de negăsit

Parcă a intrat în pământ! Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale efectuează verificări în vederea depistării unei fete de 14 ani dispărută din Timișoara.

Sâmbătă, în jurul orei 08.00, CICOARE NICOLETA LARISA CLAUDIA ar fi plecat de la locuința de pe splaiul Nicolae Titulescu- clădire dezafectată lângă rambleul de linii ferate, din vecinătatea numarului 38, fără a reveni la domiciliu, unde locuieşte fără forme legale.

Semnalmente: înălţime  1.75  metri,  60 de kg, păr șaten drept şi des, ochi căprui,  faţă ovală,  forma  urechilor ovală,  fără semne particulare sau tatuaje și ten deschis la culoare.

La data dispariţiei,  Larisa purta o jachetă de culoare albastru închis tip fâş, bustieră de culoare neagră cu inscripţia  „Adidas”, pantaloni de trening din bumbac de culoare gri şi o pereche de adidaşi imitaţie de piele de culoare neagră

Oricine poate oferi detalii cu privire la persoana dispărută este rugat sa apeleze Serviciul de Urgenţă 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*