Sport

BC Timișoara vrea victoria în derby-ul cu Steaua, de la București

BC Timișoara vrea victoria în derby-ul cu Steaua, de la București

Liga Națională de baschet masculin se reia cu runda a XVIII-a, după ce a fost întreruptă pentru meciurile echipei naționale de seniori, iar BC Timișoara întâlnește un adversar cu care se afla la egalitate de puncte înaintea acestei etape, Steaua București.

Steaua – BC Timișoara a fost programată în această seară, de la ora 19:45, și poate fi urmărită în direct la Digi Sport 4. Cele două combatante au realizat câte un transfer pe data de 28 februarie, ultima zi de transferuri: BC Timișoara a obținut semnătura sârbului Marko Stevanovic, în timp ce Steaua l-a adus pe Jonte Flowers, cel ce a jucat în partea a doua a sezonului trecut tocmai pentru timișoreni.

”Va fi un meci dificil, în fața unei echipe care s-a întărit pentru partea a doua a campionatului. Întâlnim o formație neînvinsă acasă, în acest campionat, dar ne-am antrenat bine după restanța de la Iași, atmosfera și moralul sunt bune, așa că mergem la București cu curaj și cu dorința de a le provoca primul insucces pe teren propriu. Noul nostru jucător, Marko Stevanovic, nu face deplasarea. Mai trebuie să-l integrăm și apoi vom stabili clar care este rolul său în lot”, a declarat Tudor Costescu, antrenorul BC Timișoara.

Înaintea acestei etape, BC Timișoara, CSM Oradea și Steaua București se aflau la egalitate de puncte, 29, pe locurile III-V, asta în condițiile în care la finalul acestei etape vor mai fi de jucat numai patru runde din sezonul regulat.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*