Administrație

Robu către timişorenii care dârdâie de frig: „COLTERM nu e în colaps”

Robu către timişorenii care dârdâie de frig: „COLTERM nu e în colaps”

E destul de rece în apartamentele mai multor abonaţi la compania de termoficare. Însă primarul Nicolae Robu nu recunoaşte acest lucru şi acuză presa locală că a fost plătită să scrie că există probleme.

COLTERM nu e în colaps, COLTERM livrează agentul termic în parametri nominali, în pofida frigului accentuat! nu luați în seamă presa nepresă! au făcut tot posibilul unii să ne creeze probleme și aici, dar… nu le-a ieșit, mai bine zis, nu le-a ieșit nici aici!

Personal am rezolvat problemele și în acest an, ca și în anii trecuți, încât COLTERM să poată funcționa continuu și în parametri nominali! Da, există datorii mari -datorii istorice, nicidecum făcute de când sunt eu Primar!- și există și datorii curente, de când se cere plata gazului în avans, dar am încheiat convenții de eșalonare a achitării lor girând cu onoarea mea și lucrurile funcționează! Nu s-a întrerupt gazul, nu s-a oprit extragerea cărbunelui, nu s-a oprit transportul lui! Deci, COLTERM funcționează și va funcționa la parametri nominali! Spre marea dezamăgire a celor care s-au străduit să fie altfel și au și plătit să se scrie că ar fi altfel! Și, bineînțeles, a celor care au scris!, a scris, vineri, primarul pe Facebook.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*