Social

Primul meci caritabil de handbal al MMTCG pentru Măriuca

Primul meci caritabil de handbal al MMTCG pentru Măriuca
Adora Beauty

Cunoscute din mediul virtual şi nu numai pentru comunitatea unită, bazată pe ideea de sprijin reciproc, implicarea în cazuri umanitare, organizarea de campanii de donare de sânge şi multe alte activităţi frumoase, Mămicile Mai Tari ca Google numără, în prezent, peste 28.000 de membre din toată țara și din lumea-ntreagă.

De această dată, comunitatea este invitată să participe la primul meci caritabil cu public al echipei de handbal MMTCG. Echipa a fost înființată la inițiativa uneia dintre membrele grupului, Iuliana Moroianu, și numără peste 40 de jucatoare, unele dintre ele urmând să fie prezente la acest prim meci amical. Fetele vor juca sub numele MMTCG, având echipament personalizat, sponsorizat de oameni cu suflet mare! Meciul va avea loc sâmbătă, 3 martie, între orele 18:30-19:30, la Sala Polivalentă Banu Sport (lângă Stadionul Dan Păltinișanu). Meciul va fi arbitrat de AJH TIMIŞ, reprezentată prin președinte Florin Tosca, și colegiul de arbitri Timiș, reprezentat de Marius Fiscu.

Capacitatea sălii este de maxim 150 de persoane. Intrarea este liberă dar se pot face donații pentru unul dintre cazurile umanitare sprijinite de grup, respectiv cel al Măriucăi, o fetiță bolnavă de leucemie, care are nevoie de un transplant medular ce se va realiza peste hotare.

“Este primul eveniment sportiv în care este implicată comunitatea MMTCG și sunt extrem de bucuroasă că am trecut și la acest nivel, că suntem active și pe acest palier, al sportului. Suntem un grup aparte, unit, care ne ajutăm și ne susținem reciproc, dar care, totodată, susținem și comunitatea locală și cazurile care au nevoie de ajutorul nostru. Sunt convinsă că vom continua să fim active și să creștem frumos și abia aștept acest eveniment deosebit, cu speranța că, împreună, vom reuși să o ajutăm pe Măriuca”, a  spus fondatoarea grupului, Bianca Potyesz.

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*