Life-style

Ladies expo, târg de blănuri, premii de răsfăț și teatru de păpuși, în weekend, la mall

Ladies expo, târg de blănuri, premii de răsfăț și teatru de păpuși, în weekend, la mall

În acest sfârșit de săptămână, Iulius Mall Timișoara își întâmpină clienții cu o agendă de evenimente dedicate, în special, femeilor. Târguri de cadouri inspirate pentru 8 martie, premii la cumpărături, spectacol pentru mămici și teatru de păpuși sunt propunerile primului week-end de primăvară.

Chiar dacă primăvara se lasă așteptată, primele zile ale lunii martie sunt dedicate femeilor. Cei care sunt în căutarea unor daruri speciale pentru femeile din viața lor sunt așteptați la Iulius Mall Timișoara. Pe lângă oferta variată propusă de noile colecții ale marilor branduri, clienții vor putea alege și articole handmade și nu numai. De vineri până duminică inclusiv, în perioada 2 – 4 martie 2018, la parterul mall-ului se desfășoară Ladies Expo. Târgul reunește numeroase sugestii de cadouri inspirate pentru doamne și domnișoare, în ton cu frumusețea și gingășia lor. Piese vestimentare și accesorii, bijuterii, genți și articole de marochinărie, produse cosmetice și naturiste, aranjamente florale, lumânări parfumate și decorațiuni, parfumuri naturale și multe altele sunt prezentate la târgul Ladies Expo.

În aceeași perioadă, demisolul Iulius Mall Timișoara găzduiește o ediție specială a Târgului de blanuri și articole din piele. Piese vestimentare, cu design modern sau clasic, de ocazie, casual, office sau sport se numără printre propunerile expozanților. Oferta este completată și cu o varietate de accesorii, precum mănuși, căciuli, portofele, curele, genți, borsete și multe altele.

Duminică, prichindeii primesc o nouă invitație în lumea poveștilor, la teatrul de păpuși. De la ora 12.00, vor fi conduși în incursiunea pe tărâmul de basm de cele mai simpatice marionete, personajele principale din piesa „Cenușăreasa”.

Tot duminică, de la ora 17.00, în zona Food Court, cei mai talentați copii au pregătit un spectacol de dansuri medievale pentru mămici. Evenimentul este organizat de Mini-Mini Reflex.

Până pe 8 martie, cumpărăturile din Iulius Mall Timișoara sunt răsplătite cu peste 1.500 de premii. Toți cei care cumpără în valoare de minimum 100 de lei se pot înscrie în campania „Amazing woman”. Cei mai norocoși clienți vor fi desemnați în urma extragerii din 9 martie, atunci când vor fi oferite 45 de premii: 5 bijuterii Amazing Jewelry, 15 seturi de make-up Melkior și 25 de vouchere la The Body Shop. În plus, zilnic, primii 188 de participanți vor primi instant băuturi răcoritoare.

 

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*