Administrație

Firmă de deszăpezire din vestul ţării, amendată

Firmă de deszăpezire din vestul ţării, amendată

Firma care se ocupă de deszăpezirea municipiului Arad a fost amendată pentru că a intervenit deficitar ceea ce a permis formarea poleiului.

Purtătorul de cuvânt al Poliției Arad, Lorena Radu, spune că vremea nefavorabilă a îngreunat traficul rutier, iar societatea care trebuia să asigure viabilitatea drumului nu a acționat, permițând producerea poleiului. Polițiștii Biroului Rutier au procedat la identificarea și sancționarea reprezentantului firmei cu 21 de puncte amendă, respectiv 3.045 de lei.

Cu puțin timp înainte de anunțul Poliției, Primăria Arad anunțase că operatorul de salubritate responsabil de deszăpezirea orașului, SC RER Ecologic Service Oradea, acționează în mai multe zone pentru combaterea poleiului.

S-a intervinit cu cinci autospeciale şi s-a împrăştiat material antiderapant pe pante, rampe, poduri, pasaje rutiere, dar şi pe principalele artere din oraş, urmând ca să se intervină în toate cartierele din municipiu. Intervenții au loc și pe drumurile județene, pe cele naționale și pe autostrăzile care trec prin Arad.

Sursa: Radio Timişoara

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*