Eveniment

Demonstrații de forțe, defilarea ambarcațiunilor pe Bega, prezentarea echipamentelor și tehnicii şi din dotare

Ziua protectiei civile
Adora Beauty

Cu prilejul  Zilei Protecției Civile din România, Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Banat” al județului Timiș derulează o serie de activități. Astfel, mâine, 28 februarie, vor avea loc manifestările consacrate celei de-a 85 aniversări a Zilei Protecţiei Civile din România, organizate de către Compartimentul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă din cadrul Primăriei Municipiului Timişoara.

Program activități:

12:30 Exercițiu demonstrativ cu forțe și mijloace în teren, pentru antrenarea structurilor de intervenție din cadrul ISU Timiș și SALVO Timișoara, în vederea îndeplinirii măsurilor specifice în situația producerii unor inundații pe cursul râului Bega și găsirea unui obuz din cel de-al doilea Război Mondial, suspect că ar avea încărcătură chimică, în Parcul Alpinet.

13:00 Defilare ambarcațiuni pe Canalul Bega, cu participarea Formațiunii de Intervenție și echipei de cercetare-canină din cadrul SALVO Timișoara și Rescue TM.

13:00 – 18:00 în Piața Libertății vor avea loc activităţi de informare având ca scop prevenirea în domeniul situaţiilor de urgenţă precum și prezentarea echipamentelor și tehnicii şi din dotare echipelor cercetare-salvare pe cursuri de apă, salvări din medii periculoase, echipa tehnică, echipa medicală și echipa cercetare canină.

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*