Sport

UVT Agroland pierde cu 0-3 duelul cu Alba Blaj, în fața a 600 de spectatori

UVT Agroland pierde cu 0-3 duelul cu Alba Blaj, în fața a 600 de spectatori

Circa șase sute de timișoreni au asistat la un spectacol voleiabalistic oferit aseară de nou-promovata UVT Agroland Timișoara și tripla campioană Volei Alba Blaj, la sala ”Constantin Jude”. Trupa de pe Bega a fost învinsă de Volei Alba Blaj cu scoril de 3-0, ”Agro” încheind prima fază a campionatului pe locul 5.

Sute de fani ai voleiului au asista la derby-ul dintre UVT Agroland Timișoara și campioana ultimelor trei ediții ale Diviziei A de volei feminin Volei Alba Blaj, meci disputat duminică seara în Sala ”Constantin Jude” din capitala Banatului. Agroland a început foarte bine partida, în primul set, având chiar și cinci puncte avans (13-8), însă trupa din Blaj a reușit să recupereze rapid din handicap și să treacă în avantaj (18-19).

Prima parte a setului secund a fost la discreția timișorencelor, însă replica campioanelor a venit rapid, reușind să egaleze la 10 după ce Agroland a condus cu 8-1. Echilibrul s-a rupt după cel de-al doilea time-out tehnic, când campioana a reușit un parțial de 8-0, de la 17-17 la 25-17.

Setul din urmă a fost fără istoric și controlat fără emoții de Volei Alba Blaj: 8-4, 16-8 și 25-13. Pe finalul meciului, Agroland a avut pe teren trei junioare: Larisa Vasilică, Petruța Orlandea și Marisa Radu.

Formula de start pentru care a optat Bogdan Paul: Diana Cărbuneanu (3 puncte), Roxana Bacșiș (12 puncte | 3 ași și 1 blocaj), Diana Balintoni (1 as), Andrea Lakovic (10 puncte | 4 blocaje), Andreea Petra (8 puncte | 4 ași), Daniela Lupescu (5 puncte | 1 blocaj) și Mihaela Ozun – libero. Au mai intrat Ariana Pîrv, Daria Popa Calotă, Larisa Vasilică, Petruța Orlandea și Marisa Radu.

Urmează faza secundă a competiției

După eșecul din această seară, UVT Agroland încheie prima fază a campionatului pe poziția a cincea, cu 35 de puncte, la o lungime de CSM Târgoviște, care ocupă locul al patrulea. Săptămâna viitoare, Agroland se va duela din nou cu Volei Alba Blaj, dar de această dată pe terenul campioanei en-titre, în prima rundă a fazei secunde.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*