Eveniment

Cum făcea rost de haine un timişorean

Cum făcea rost de haine un timişorean

Polițiștii Secției 3 Timișoara efectuează cercetări față de un bărbat, de 28 de  ani, bănuit de furtul mai multor articole vestimentare din trei magazine. Pe numele celui în cauză a fost întocmit dosar penal.

La data de 24 februarie, în jurul orei 16.00, polițiștii  Secției 3 Timișoara   au fost sesizați despre faptul că un bărbat, de 28 de ani, a  fost depistat de agenții de pază a unei societăți comerciale, situată pe raza municipiului, în timp ce sustrăgea  bunuri.

În intervalul orar 16.00-18.00, bănuitul ar fi pătruns în trei societăți comerciale din Timişoara de unde, profitând  de neatenția angajaților, ar fi sustras mai multe articole vestimentare, fiind depistat de agenții de pază.

Prejudiciul de aproximativ 1.900 de lei a fost recuperat în totalitate, produsele fiind restituite reprezentanților societăților  comerciale.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt, polițiștii continuând cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a bănuitului.

 

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*