Life-style

Alergare prin locuri inedite: de la acoperişul Iulius Mall la sala de sport

Alergare prin locuri inedite: de la acoperişul Iulius Mall la sala de sport

Ansamblul mixt Openville Timişoara a găzduit, sâmbăta trecută, primul eveniment organizat de Alergotura în 2018: TeamUp & Run. Acoperişul Iulius Mall, noua parcare supraetajată, clădirea de birouri UBC 2 şi sala de fitness WorldClass au reprezentat decoruri inedite pentru desfăşurarea competiţiei sportive.

Peste 180 de persoane au răspuns provocării lansate de organizatori şi, grupaţi în echipe, au parcurs cu brio trei probe dificile, care le-au testat puterea de concentrare, viteza, dar şi spiritul de coeziune. La eveniment s-au înscris numeroşi angajaţi ai companiilor prezente în clădirile de birouri din Openville, colegi de serviciu, prieteni, familii şi pasionaţi de sport. Anul acesta, la TeamUp & Run au participat şi şapte echipe de pompieri din partea Inspectoratului pentru Situații de Urgență Banat, care au purta echipament de intervenție.

Competiţia a început în sala de fitness a centrului WorldClass din Iulius Mall, unde participanţii au executat o serie de exerciții sub monitorizarea antrenorilor. Ulterior, echipele au înfruntat vremea neprietenoasă de afară şi au parcurs o probă de alergare în două locaţii atipice pentru un concurs sportiv: acoperişul Iulius Mall şi parcarea supraetajată din ansamblul Openville. Însă, testul de foc a constat în urcarea scărilor celor 12 etaje ale clădirii de birouri UBC 2.

„Una din valorile Asociaţiei Alergotura este <spiritul de echipă> şi, de aceea, am fost siguri că un eveniment ca TeamUp & Run, unde coechipierii trebuie să fie toţi pentru unul şi unul pentru toţi, este un bun prilej de team building pentru cele mai încercate echipe. Probele au combinat elemente de forţă şi de viteză, iar ineditul pentru participanţi a fost că am putut folosi <acoperişul> celui mai mare campus de clădiri de ultimă oră din Timişoara. Diversitatea de forme în pantă, în garajul supraetajat, şi scările unui <zgârie-nori> timişorean au crescut pulsul participanţilor la maximum. Bucuria lor se citea pe faţă cu toate că efortul a fost imens, mai toţi promiţând să fie la start şi la ediţia următoare” a spus Valentin Mureşan, membru al Echipei Alergotura.

 

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*