Sport

Romeo Malac a fost ales președinte al Asociației Județene de Fotbal Timiș

Romeo Malac a fost ales președinte al Asociației Județene de Fotbal Timiș

Romeo Malac este noul președinte al Asociației Județene de Fotbal (AJF) Timiș. Acesta a fost votat de un procent covârșitor și a ajuns pe cea mai înaltă funcție a fobalului județean, după ce a fost vicepreședinte în cadrul AJF Timiș.

Susținut de nume grele ale fotbalului local, precum Cosmin contra sau Dan Alexa, Romeo Malac a reușit să se impună din primul tur în cursa pentru obținerea fotoliului de președinte al Asociației Județean de Fotbal din județul Timiș.

În urma alegerilor care au avut loc sâmbătă, 24 februarie 2018, Malac a fost ales președinte al AJF Timiș cu 87 de voturi, în timp ce contracandidații săi, Gabriel Stoicovici și Adrian Onica au obținut câte 14 voturi. Cel de-al patrulea candidat la președinția Asociației, Ioan Mureșan, a primit numai 5 voturi dintr-un total de 121 de delegați, unul dintre aceștia votând incorect, dar votul său a fost anulat.

În cadrul acestei întâlniri s-au stabilit și cei trei vicepreședinți AJF Timiș, toți fiind nou-aleși: Ionel Poclid, Ciprian Trancă și Raul Ghiciulescu.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*