Social

Jandarmii Grupării Mobile Timișoara, descinderi pentru combaterea comerţului cu țigări de contrabandă

Jandarmii Grupării Mobile Timișoara, descinderi pentru combaterea comerţului cu țigări de contrabandă

Jandarmii din cadrul Grupării Mobile ”Glad Voievod” din Timișoara, alături de inspectori din cadrul Direcției Regionale Vamale din Timișoara au descins în piețele din municipiul Arad în vederea prevenirii comerțului cu produse de contrabandă.

Gruparea de Jandarmi Mobilă ”Glad Voievod” Timişoara şi Direcţia Regională Vamală Timişoara au desfăşurat joi, 22 februarie 2018, o acţiune în cooperare pentru prevenirea și combaterea comerțului cu produse de contrabandă. Descinderile au avut loc în piețele din municipiul Arad iar pe timpul desfășurării acestora au fost depistate patru persoane care ofereau spre comercializare pachete cu ţigări, de diferite mărci, despre care există suspiciunea că provin din activități de contrabandă.

Jandarmii au stabilit identitatea persoanelor depistate și au luat măsura ridicării în vederea confiscării a 319 pachete cu ţigări găsite asupra celor patru contrabandiști. Produsele oferite spre comercializare ilicită au fost predate Direcţiei Regionale Vamale Timişoara în vederea luării măsurilor ce se impun.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*