Administrație

Social democrații din Timiș propun o cale ferată urbană în loc de metrou, dar și 15 fântâni arteziene în cartiere

Social democrații din Timiș propun o cale ferată urbană în loc de metrou, dar și 15 fântâni arteziene în cartiere

Consilierii locali PSD, Gabriela Popovici și Dan Idolu, au prezentat astăzi amendamentele propuse de către grupul de consilieri municipali PSD la bugetul prezentat de către Primăria Timișoara. Bugetul figurează pe ordinea de zi a ședinței de plen a CL Timișoara care va avea loc mâine.

Printre propunerile noastre figurează și alternative realiste la unele proiecte înaintate de Primăria Timișoara. Propunem o cale ferată urbană în loc de metrou, 15 fântâni arteziene în cartiere în loc de o fântănă de 4 milioane de euro în centru.  Susținem construirea de școli și grădinițe în cele 2 cartiere ale orașului lipsite de unități de învățământ, adică în Steaua și Calea Aradului. În domeniul sănătății, propunem suplimentarea finanțării la Spitalul de Copii “Louis Țurcanu” , precum și achiziționarea de către Spitalul Municipal a unui computer tomograf performant și a unei aparaturi pentru detectarea cancerului de sân, abdominal sși ginecologic”, a transmis consilierul local Gabriela Popovici.

La rândul său, liderul grupului de consilieri PSD, Dan Idolu a precizat: “Acest buget este structurat pe capitol importante. Ani de zile am intampinat probleme si am marcat acest lucru prin apelurile pe care le-am facut in sedintele de plen. La capitolul venituri se supralicitau valorile, lucru care conceptual deforma bugetul”.

Acestea sunt doar o parte dintre amendamentele pe care grupul de consilieri PSD le va susține în cadrul ședinței de plen.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*