Administrație

Gabriela Popovici: “Este o risipire a banului public într-un mod cu totul iresponsabil”

asfaltare drum Sagului
Adora Beauty

Consilierii locali Gabriela Popovici si Dan Idolu se declară nemulțumiți de faptul că Primăria Timișoara risipește bani de la bugetul local pentru lucrări de infrastructură de proastă calitate.

Lucrările de asfaltare din Calea Șagului s-au dovedit a fi un eșec.Tronsonul a intrat în 2017 în reparații care s-au întins pe parcursul verii și a toamnei. Din păcate, în prima lună din acest an a fost nevoie din nou de o reabilitare. “Ne pare rău că o societate pe care noi am lăudat-o, Societatea Drumuri Municipale, a primit pe 15 ani încredințare directă a tuturor lucrărilor de reparații. Tragem un semnal de alarmă pentru ca SDM, R.A.T.T și Colterm, aceste găuri negre, bani care se alocă de la bugetul primăriei, să fie mai responsabile și la cheltuielile de funcționare. (…) Mesajul pe care vrem să îl transmitem este într-adevăr unul pozitiv. S-a lucrat greșit. Se pare că anul acesta este o altă orientare la cei care elaborează bugetul, dar și pe cheltuielile de funcționare și pe cheltuieli de capital”, a afirmat Dan Idolu.

Este o risipire a banului public într-un mod cu totul iresponsabil. Toată zona de arteră principală în Calea Șagului a fost în reparații. Lucrările s-au încheiat în noiembrie, iar în ianuarie au apărut primele reparații. După ce am comunicat acest lucru primăriei, factorilor responsabili, a apărut domnul primar în presă cu o declarație foarte interesantă că aici s-a folosit cea mai bună, modernă tehnologie și că nu avem ce să comentăm. Dorim eficiență!”, a atras atenția Gabriela Popovici.

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*