Sport

BC Timișoara joacă restanța cu Politehnica, pe noul parchet al sălii din Iași

BC Timișoara joacă restanța cu Politehnica, pe noul parchet al sălii din Iași

BC Timișoara se află în fața celi mai lungi deplasări stagionale. Alb-violeții joacă, în această seară, restanța cu Politehnica Iași, echipă pe care ”Leii din Banat” au învins-o categori în tur, scor 109-73.

”Leii din Banat” au de disputat o restanță din etapa a XVI-a a Ligii Naționale. Astfel, alb-violeții vor înfrunta Politehnica Iași, într-o sală în care tocmai a fost montat un parchet nou, în această seară, de la ora 19:00.

”Întâlnim o echipă întărită considerabil în ultima perioadă și care evoluează în fața unei săli entuziaste. De asemenea, se va juca pe o suprafață nouă, unde ieșenii au obținut deja o victorie. Va fi un meci foarte greu, mai ales că vine după un asemenea drum lung”, a explicat Tudor Costescu, antrenorul BC Timișoara.

Moldovenii au disputat prima partidă pe noul parchet al sălii, duminica trecută, cu Phoenix Galați, gazdele reușind să se impună cu 99-91. De menționat că recent, fostul selecționer Marcel Țenter s-a alăturat staff-ului tehnic al Politehnicii, în calitate de director tehnic.

În tur echipa de pe Bega s-a impus cu scorul de 109-73. În cazul unei victorii la Iași, violeții egalează la puncte formațiile aflate pe locurile III-IV, CSM Oradea și Steaua, toate având 29 de puncte.


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*