Sport

Bacșiș și Petra, de la Agroland Timișoara, conduc topurile voleiului feminin din România

Bacșiș și Petra, de la Agroland Timișoara, conduc topurile voleiului feminin din România

Sezonul regular din Divizia A1 de volei feminin, mai are un joc de disputat, iar două dintre jucătoarele de la UVT Agroland Timișoara domină topurile individuale. Roxana Bacșiș este jucătoarea cu cele mai multe puncte reușite până în acest moment: 258, în timp ce Andreea Petra este jucătoarea cu cel mai eficient serviciu și cei mai mulți ași: 38. În top 5 pentru cel mai eficient atac, Andrea Lakovic este pe poziția a treia, cu 58%.

Timișorencele de la UVT Agroland se descurcă de minune pe terenul de volei. După victoria cu Medicina Târgu Mureș, scor 3-1, Roxana Bacșiș a depășit-o în topul jucătoarelor cu cele mai multe puncte din Divizia A1 pe Ioana Baciu (244 puncte) de la CSM București. Bacșiș are nu mai puțin de 258 de puncte și a urcat pe primul loc în aceată ierarhie, timișoreanca regăsindu-se și în clasamentul celor mai bune jucătoare la blocaj, fiind pe poziția a cincea cu 36 de blocaje. În acest campionat, Roxana și-a trecut în cont și 22 de ași, celelalte puncte fiind reușite din atac (200).

Andreea Petra este în continuare jucătoarea cu cel mai eficient serviciu din Divizia A1 de volei feminin. Petra a reușit în primele 17 runde 38 de ași și are o medie de 0,63 ași/set, voleibalista descurcându-se de minune și la blocaj, unde este pe locul al treilea în top 5, cu 41 de blocaje. La ultimul meci, Andreea a reușit nu mai puțin de 8 blocaje câștigătoare.

Andrea Lakovic a urcat o treaptă în clasamentul jucătoarelor cu cea mai ridicată eficiență la atac. 58% din atacurile jucătoarei din Muntegru au adus puncte pentru UVT Agroland Timișoara, în primele 17 runde din Divizia A1 de volei feminin (136/235). De altfel, Lakovic este a doua realizatoare a trupei de pe Bega cu 171 de puncte, dintre care 21 de blocaje și 14 ași.


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*