Utile

Aveți permis de port armă? Iată ce spun polițiștii

Aveți permis de port armă? Iată ce spun polițiștii

Aviz deținătorilor legali de arme letale şi neletale supuse autorizării, cu privire la obligativitatea prelungirii valabilității permisului de armă, înainte de expirarea acesteia! Poliţiştii din cadrul serviciilor de Arme, Exlozivi şi Substanţe Periculoase verifică permanent respectarea prevederilor legale privind armele şi muniţiile.

Conform normelor legale, permisul de armă are o valabilitate de cinci ani, termen care se calculează de la data eliberării sau după caz, de la data ultimei prelungiri. Pentru prelungirea valabilităţii permisului de armă, titularul acestuia este obligat să se prezinte, înainte de împlinirea termenului, la structura de poliţie competentă (adică Serviciul Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase din cadrul din cadrul IPJ) din județul în care locuiește sau are reședința.

Titularul va veni cu armele înscrise în permis şi cu următoarele documente: fişă medicală; cazier judiciar; avizul psihologic; o fotografie color 3×4 cm; copie xerox C.I.; copie xerox permis de arma; copie xerox permis de vânătoare.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*