Sport

Agroland, gata de duelul cu Volei Alba Blaj, programat duminică. Vezi ce spune Bogdan Paul

Agroland, gata de duelul cu Volei Alba Blaj, programat duminică. Vezi ce spune Bogdan Paul

Voleibalistele de la UVT Agroland Timișoara se pregătesc pentru duelul cu campioana en-titre Volei Alba Blaj, partidă ce va avea loc duminică, 25 februarie, în sala ”Constantin Jude” din capitala Banatului.

UVT Agroland Timișoara se pregătește de duelul cu echipa care a câștigat titlul în ultimele trei sezoane în Divizia A1 de volei feminin: Volei Alba Blaj. Antrenorul trupei de pe Bega, Bogdan Paul, se așteaptă la o replică solidă a campioanei, chiar dacă adversara de duminică nu traversează cea mai bună formă în campionat. Cel mai interesant duel al rundei a 18-a, ultima din sezonul regular, este programat la sala ”Constantin Jude”, duminică, 25 februarie, la ora 18.30. Volei Alba Blaj a suferit deja două înfrângeri în campionat în acest an, însă Bogdan Paul nu crede că echipa sa va avea o misiune mai ușoară. Trupa din Blaj este neînvinsă până în acest moment în CEV Champions League și nu mai are voie să facă pași greșiți în lupta pentru un nou titlu național.

”Este foarte greu de apreciat dacă o echipă de acest nivel, după un tur și un retur, mai poate fi surprinsă. În acest moment, din punctul meu de vedere, chiar dacă trece printr-o perioadă mai puțin fastă în campionat, Volei Alba Blaj rămâne o echipă redutabilă și nu de pomană este aproape de a reuși o performanță istorică pentru voleiul românesc, să câștige grupa din Champions League”, a spus Bogdan Paul (foto), antrnorul timișorencelor.

Fetele de la Agroland au un moral bun după cele două victorii obținute în ultimele două runde, în special cea de la Târgoviște. Staff-ul tehnic se confruntă oricum cu o altă problemă: programul încărcat din luna martie cu șapte jocuri. ”Nu moralul echipei mă îngrijorează pe mine. Îmi ridică probleme partea a doua a campionatului și programul foarte încărcat din luna martie. Va trebui să fim foarte atenți la toate aspectele pregătirii, pentru a rămâne sănătoși și pentru a duce campionatul până la capăt, poate chiar cu un rezultat frumos și surprinzător”, a mai precizat Paul.

Accesul spectatorilor în sală este gratuit la meciul UVT Agroland – Volei Alba Blaj. Partida a fost programată duminică seara, cu începere de la ora 18:00 și va fi condusă de Darius Meșca (A1) și Marius Ștefurac (A1), ambii din Ploiești.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*