Eveniment

Florin Piersic revine la Timişoara cu piesa „Străini în noapte”

Florin Piersic revine la Timişoara cu piesa „Străini în noapte”

Ca în fiecare an, Florin Piersic își va petrece ziua vecină  Floriilor la Timișoara, jucând spectacolul ce deține recorduri de longevitate și de public, în cariera sa: ”Străini în noapte”.  Evenimentul va avea loc luni, 26 martie 2018, de la ora 19, pe scena Operei Naționale Române din Timișoara.

”Am dat mult oamenilor, dar am și primit, înzecit. Revin la  Timișoara, nu ca acasă, ci chiar mai bucuros: ca atunci când vii la cei mai buni prieteni. Pentru că astfel îi simt mereu pe spectatorii timișoreni, care mi-au sărbătorit cald și frumos, cu sala Operei arhiplină an de an, onomastica”, declară celebrul actor.

În comedia romantică scrisă de Eric Assous, actorul Florin Piersic joacă rolul lui Pierre, un bărbat aflat la crepusculul vieții sentimentale și care, în absența soției, își începe noaptea  într-un bar, de unde pleacă spre casă  însoțit de Juliette (rol interpretat de  actrița Medeea Marinescu), o femeie  tânără și senzuală, ce-și învăluie identitatea într-o bizară țesătură de minciuni și secrete. Pierre află în acea seară un lucru care îi va schimba viața. Regizată  de Radu Beligan special pentru Piersic,  piesa ”Străini în noapte” este o profundă și melancolică meditație  despre  fragilitatea relațiilor umane și despre cum trecerea timpul ne schimbă.

Decorul  spectacolului este opera lui Puiu Antemir,  costumele  sunt creația renumitului designer Irina Schrotter, iar ilustrația muzicală este realizată de ilustrul flautist Ion Bogdan Ștefănescu.

Biletele pentru acest spectacol costă, în funcție de loc, între 60 și 90 de lei și  au fost puse în vânzare la Agenția Operei din Timișoara.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*