Sport

Poli Timișoara, încă două transferuri: un fundaș stânga și un atacant! Alin Șeroni, în continuare în lot!

Poli Timișoara, încă două transferuri: un fundaș stânga și un atacant! Alin Șeroni, în continuare în lot!

Poli Timișoara a anunțat încă două transferuri o dată cu finalizarea perioadei de mercato. Atacantul argentinian Esteban Ciaccheri și fundașul Iulian Carabela au semnat cu alb-violeții până la finele actualei stagiuni.

Clubul de fotbal Poli Timișoara a anunțat marți, 20 februarie 2018, că a reușit să obțină semnăturile a încă doi fotbaliști care să ajute clubul în perioada de play-out. Astfel, cu alb-violeții au semnat atacantul argentinian Esteban Ciaccheri (foto, dreapta), jucător născut pe data de 20 mai 1991 și aflat de câteva zile în teste sub comanda lui Leo Grozavu. Argentinianul are 1,81 m și 80 de kilograme, iar ultimul club a cărui tricou l-a îmbrăcat este FC Botoșani.

Argentinianului i s-a alăturat și fundașul stânga Iulian Carabela, născut pe data de 11 aprilie 1996. Jucătorul din linia de fund a evoluat ultima dată la Juventus București și poate evolua și pe postul de mijlocaș stânga. Carabela este cotat la ora actuală la 250.000 de euro. Fundașul este eligibil U21 și are 1,77 înălțime.

Cei doi nou-veniți au semnat cu Poli Timișoara angajamente până-n vară, cu opțiune de prelungire pentru încă un sezon. Aceștia au fost acontați de club, la doar câteva zile după ce Maxi Oliva și Mihai Roman au venit, de asemenea, să îmbrace tricoul alb-violet până la finalul sezonului competițional.

Clubul timișorean a mai făcut și o precizare extrem de necesară, amintind că Alin Șeroni, cel despre care unele publicații îl dădeau drept exclus de Leo Grozavu din lot, se pregătește, în cintinuare, alături de colegii săi. “Pentru a se evita orice speculație, reiterăm faptul că singurii jucători împrumutați la alte echipe sunt Cătălin Doman şi Cristian Bocşan. Toți cei aflați sub contract cu Poli, inclusiv Alin Şeroni, se pregătesc cu echipa de seniori. Staff-ul tehnic, alături de antrenorul principal, urmează să decidă pe cine se va conta în meciurile oficiale. Trebuie să avem încredere în lot și în staff! Este nevoie să susținem cu toții echipa spre victorii, să fim pe stadion, alături de Poli Timișoara!”, a precizat Radu Birlică, președintele clubului timișorean.


Un comentariu

  1. daca vor juca cu acelasi devotament ca in ultimele 3 partide,sigur va fi multa lume pe stadion

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*