Administrație

Edilul Robu: “În curând va fi momentul unei schimbări mari în RATT”

Edilul Robu: “În curând va fi momentul unei schimbări mari în RATT”
Adora Beauty

Primarul Timişoarei Nicolae Robu a anunţat că în aproximativ două luni situaţia de la STPT se va schimba radical. Directorul societății, Ioan Goia, are zilele numărate.

Edilul a afirmat că sunt foarte multe probleme nerezolvate la RATT, pornind de la gândirea traseelor, până la rezolvarea plăţii cu telefonul sau a problemelor de afişare a timpilor din staţie.

În curând va fi momentul unei schimbări mari în RATT, astfel încât să asigure saltul calitativ în serviciul transportul public al Timișoarei pe care eu l-am promis. Nu pot spune cu precizie, pot spune că în curând asta înseamnă circa două luni, în termeni aproximativi. Eu am spus că întotdeauna evaluez lucrurile cu foarte multă atenție până în profunzimea lor și nu acționez intempestiv, la supărare să iau decizii în privința unuia sau a altuia, dar la RATT o să vină în curând și schimbarea. Dar până vine schimbarea evident directorul trebuie să-și facă datoria până în ultimul moment și subalternii trebuie să-l asculte până în ultimul moment”, a spus primarul Nicolae Robu.

 

(Foto: TION.ro)

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*