Educație

Companii de IT&C din Timișoara vor susține laboratoare pentru studenții UPT

Companii de IT&C din Timișoara vor susține laboratoare pentru studenții UPT

Liga Studenților din Facultatea de Automatică și Calculatoare anunță cea de-a IX-a ediție a proiectului Liga AC LABS, organizat cu sprijinul Facultății de Automatică și Calculatoare și al Universității Politehnica din Timișoara.

În cadrul proiectului marile companii de IT&C din Timișoara vor susține laboratoare pe tot parcursul celui de-al doilea semestru al anului universitar. Astfel, studenții își pot testa cunoștințele dobândite în timpul anilor de studiu, le pot îmbunătăți și au șansa să își dezvolte abilitățile profesionale luând contact cu piața muncii.

Ediția de anul acesta aduce opt companii noi față de anul trecut, numărul companiilor ajungând la 25. În cadrul celor 38 de laboratoare susținute în cadrul proiectului pot participa studenți pasionați de domeniu, indiferent de facultate.

În 2017 proiectul a ajuns la un număr record de 886 de studenți înscriși și 417 de participanți, anul acesta ne dorim ca aceste numere să crească.

Deschiderea proiectului Liga AC LABS va avea loc în data de 27 februarie 2018, în amfiteatrul Alexandru Rogojan (D1) al Facultății de Automatică și Calculatoare din cadrul Universității Politehnica Timișoara, începând cu ora 20:00.

În cadrul deschiderii, reprezentanții celor 25 de companii partenere vor prezenta cele 38 de laboratoare pe care le vor susține în acest an.

Liga AC LABS se va desfășura pe o perioadă de patru luni: deschiderea oficială a proiectului: 27 februarie, înscrierea participanților: 28 februarie-4 martie, perioada de teste și interviuri: 5-18 martie, selecția participanților: 19-25 martie.

Perioada de desfășurare a laboratoarelor: 26 martie – 10 iunie.

Pentru a afla informații suplimentare vizitați site-ul proiectului: https://labs.ligaac.ro/, iar pentru a fi la curent cu cele mai noi activități urmăriți  pagina de facebook: https://www.facebook.com/ligaaclabs cât și contul de instagram: https://www.instagram.com/ligaaclabs/.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*