Social

Alergotura provoacă timișorenii la un concurs pe echipe. 21 de pompieri sunt înscriși

Alergotura provoacă timișorenii la un concurs pe echipe. 21 de pompieri sunt înscriși

A doua ediție Team Up & Run va avea loc sâmbătă, 24 februarie 2018. Primul eveniment organizat de Alergotura în 2018 îi așteaptă pe timișoreni să răspundă provocării de a depăși în echipă 3 probe: exerciții fizice monitorizate de antrenor, alergare și urcare scări. Spectacolul sportiv se bucură anul acesta de prezența a 7 echipe de pompieri din partea Inspectoratului pentru Situații de Urgență Banat, care vor purta echipament de intervenție.

Sunt așteptate la start aproape 180 de persoane, care vor forma echipe de câte 3 membri. Sunt colegi de serviciu, familii, prieteni, pasionați de sport care fac echipă cu cineva pentru prima dată.

“Una dintre valorile Alergotura este Echipa și de aceea ne-am propus ca acest eveniment să fie unul în care se aleargă în echipă. Participă familii, colegi de serviciu, prieteni, dar s-au format și echipe din persoane care nu se cunosc între ele și care pot folosi acest prilej pentru a crea noi prietenii. Cursele sunt gândite pentru a pune la încercare viteza, concentrarea și coeziunea echipei, fiind o oportunitate pentru a consolida prietenii vechi sau pentru a construi unele noi. Testăm echipe și le facem mai puternice”, a spus Valentin Mureşan, coordonatorul evenimentului.

Team Up & Run îi duce pe participanți în sala de fitness a centrului World Class din Iulius Mall, unde au de parcurs o serie de exerciții. Prima probă este monitorizată de antrenori care validează finalizarea și le dau voie echipelor să meargă mai departe. Urmează o alergare pe acoperișul Iulius Mall și prin noua parcare supraetajată, apoi se ajunge la proba de foc: urcarea scărilor din interiorul United Business Center 2, clădire de birouri cu 12 etaje.

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Banat va avea 7 echipe în concurs: Detașamentul 1 de Pompieri Timișoara, Detașamentul 2 de Pompieri Timișoara, Detașamentul de Pompieri Lugoj, Stația de Pompieri Buziaș, Stația de Pompieri Deta, Stația de Pompieri Făget și Stația de Pompieri Sânnicolau Mare.

“Cea de-a doua ediție va fi spectaculoasă! Probele sunt foarte interesante pentru echipe. Prezența echipelor de pompieri va fi o noutate pentru public și încurajatoare pentru ceilalți participanți”, a mai adăugat Mureșan.

Team Up & Run a început în 2016 și a avut la prima ediție 150 de participanți. În 2018, evenimentul are două sesiuni, februarie și noiembrie, la care sunt așteptate în total aproape 400 de persoane.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*