Politic

Roxana Iliescu candidează pentru președinția PMP Timiș

Roxana Iliescu candidează pentru președinția PMP Timiș

Roxana Iliescu candidează din nou pentru președinția PMP Timiș. Aceasta a luat o decizie neaşteptată, astăzi anunțând că va candida la şefia filialei împotriva deputatului Cornel Sămărtinean.

Reamintim, anul trecut în ianuarie Roxana Iliescu a fost înlăturată din funcția de conducere, în urma unui scandal iscat în interiorul Partidului Mișcarea Populară Timiș. Interimatul a fost preluat de către Radu Șumalan, apoi la conducere a venit Cornel Sămărtinean.

 “Motivele principale sunt performanțele obținute alături de colegii mei, în cele patru rânduri de alegeri, iar pe de altă parte dorința, efortul comun în contextul în care în acest an suntem în an pre-electoral. În 2019 vor avea loc alegeri importante pentru PMP, și anume europarlamentarele. În organizația PMP Timiș a avut loc o perioadă tumultoasă. Imediat după rezultatele pe care noi le-am obținut a urmat fuziunea cu UNPR, ceea ce a determinat o schimbare la nivel de conducere în filiala noastră. (…) Am intrat în linie dreaptă. Eu de azi, din acest moment, sunt în campanie”, a transmis Roxana Iliescu.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*