Eveniment

Rochii realizate din materiale reciclabile la “Salonul Mirilor”. Ce surprize vă așteaptă

Rochii realizate din materiale reciclabile la “Salonul Mirilor”. Ce surprize vă așteaptă

În perioada Dragobetelui, ce poate fi mai frumos decât să îți organizezi propria nunta. În perioada 23-25 februarie, la Centrul Regional de Afaceri, CCIA Timiș și RAYNA DECOR organizează o nouă ediție a SALONULUI MIRILOR, un târg de nuntă cu servicii complete, unde viitorii miri vor putea alege toate serviciile pentru nunta lor: restaurante, muzica, servicii fotografice, cofetării, bijuterii, rochii de mireasă, accesorii, costume de mire, decorațiuni, aranjamente florale.

Firmele prezente în târg pregătesc oferte promoționale și reduceri de preț. O renumită firmă din Timișoara pregătește 100 de rochii la preț unic de 1000lei/buc. De asemenea, în cadrul programului “Mărită-ți rochia!” sunt înscrise peste 300 de rochii de mireasă la prețuri simbolice.

Atmosfera va fi animată de Cove, prezentatorul emisiunii „Mă însoară mama”, care va fi cupidonul zilei de Dragobete.

Pe scena târgului, vor fi defilări de rochii de mireasă și costume de mire, iar târgul va debuta cu o prezentare de rochii de mireasă neconvenționale, realizate din materiale reciclabile de studenții Facultății de Arte Plastice si Design din Timișoara sub îndrumarea  Cristinei Lazăr și Sandrei Chira, lectori universitari ai Facultății de Arte, UVT. Studenți ai USAMVB Timișoara, sub coordonarea prof. Narcisa Mederle,  vor interpreta personaje celebre din povesti de dragoste consacrate, pentru a îmbina într-un cadru adecvat utilul cu plăcutul și a simți sărbătoarea specifică acestor zile.

Programul de vizitare este următorul: vineri 13.00 – 20.00, sâmbătă 10.00-20.00, duminică 10.00- 18.00.

 

Adora Beauty

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*