Cultură

Lucian Vărșăndan, nominalizat la Premiile Radio România Cultural

Lucian Vărșăndan, nominalizat la Premiile Radio România Cultural

Lucian Vărșăndan, fost director al Teatrului German de Stat Timișoara (TGST), a fost nominalizat la Premiile Radio România Cultural pentru 2017 în categoria Teatru, anunță Radio România.

În categoria Teatru au fost nominalizați oameni care au schimbat lumea teatrală din România în ultimii zece ani, performanțele lor atrăgând atenția mai mult în 2017, potrivit organizatorilor. Vărșăndan a fost nominalizat „pentru excelența managementului vizionar și coerența strategiei artistice a Teatrului German de Stat Timișoara”. În aceeași categorie au fost nominalizați Miki Braniște, care a fost directoarea Festivalului Temps d’Images de la Cluj, și Bogdan Sărătean, coordonatorul festivalului „25 de ore de teatru non-stop” de la Sibiu.

Radio România Cultural premiază an de an cele mai importante reușite ale culturii din anul precedent. În mod tradițional, decernarea premiilor are loc la Teatrul Odeon din București, anul acesta la 19 martie.

Lucian Vărșăndan are 42 de ani. Între 2007 și 2017 a fost directorul TGST. În 2016 a fost secretar de stat în Ministerul Culturii.

Adora Beauty

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*