Eveniment

Dosare penale pentru doi bărbați din Timiș

Dosare penale pentru doi bărbați din Timiș

S-au urcat la volan amețiți de alcool, fără nici cea mai mică remușcare. Mai mulți șoferi din Timiș s-au ales cu amenzi usturătoare și permisele auto suspendate. Aceștia au fost prinși băuți la volan. Din cauza lor, sunt distruse vieţi omeneşti. Nu le pasă nici de soarta lor, nici a altora. E suficient ca Poliţia să facă o razie de câteva ore, că zeci de şoferi sunt prinşi beţi la volan. Însă, se pare că nimic nu-i sperie, nici Poliţia, nici amenzile, nici dosarele penale.

La data de 17 februarie, polițiștii orașului Jimbolia , au oprit pentru control pe raza localității Gotlob, un autoturism condus de un bărbat de 35 de ani.

În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o alcoolemie de 1,04 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la spital pentru recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Tot în această zi, polițiștii Serviciului Rutier , au oprit pentru control pe D.N. 6, un autoturism, condus de un bărbat de 42 de ani.

În urma testării șoferului cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 1,04 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la spital pentru recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În ambele cazuri, pe numele șoferilor au fost întocmite dosare penale pentru faptele comise.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*