Sport

Cu o etapă înainte de finalul sezonului regulat, Poli Timișoara nu se prezintă ”grozav”. Vezi clasamentul!

Cu o etapă înainte de finalul sezonului regulat, Poli Timișoara nu se prezintă ”grozav”. Vezi clasamentul!

Poli Timișoara a fost învinsă, duminică seara, cu scorul de 2-1 de CSM Poli Iași, iar bănățenii se regăsesc pe locul 10, cu 26 de puncte acumulate în condițiile în care a mai rămas de disputat o etapă în sezonul regulat. În ultimul joc îninte de startul play-out-ului, elevii lui Leo Grozavu vor evolua pe terenul lui CS U Craiova.

Poli Timișoara a evoluat, aseară, în ultimul joc pe teren propriu, în sezonul regulat al actualei ediții de campionat. Pe ”Dan Păltinișanu” au venit cu gânduri mari moldovenii de la CSM Poli Iași, elevii lui Flavius Stoican neavând nici o problemă în ceea ce privește situația din clasament.

Partida a debutat cât se poate de prost pentru elevii deloc ”grozavi” ai noului tehnician de pe banca lui Poli, iar în minutul 11, Platini deschidea scorul pentru ieșeni. Nu a trecut mult până când ”spaima” lui Poli, fostul component al alb-violeților, Andrei Cristea, avea să dubleze avantajul echipei moldave, ducând scorul șa 0-2 în minutul 26, iar Timișoara arăta din ce în ce mai rău.

Pe un gazon absolut desfigurat și distrus, Poli Timișoara reușește să ”revină” în joc prin Vașvari, care a executat un penalty în minutul 87, însă ”euforia” alb-violeților nu a fost suficientă pentru a reuși egalarea până la finalul jocului.

Cu această nouă înfrângere Poli Timișoara se menține pe locul 10 în clasamentul Ligii I, cu doar o etapă rămasă de disputat din sezonul regulat, urmând să evolueaze în play-out acolo unde, dacă continuă să evolueaze la fel de slab, ar putea întâmpina din nou dificultăți în ceea ce privește lupta pentru menținerea în Liga I.

Din această etapă, cea cu numărul 25, a mai rămas de jucat partida dintre FC Viitorul și FC Botoșani, ambele echipe aflându-se în lupta pentru accederea în play-off, meciul fiind programat pentru această seară, de la ora 20:45.

Poli Timișoara: Straton, Ciucur, Khubutia (min.32 – Enescu), Melinte, Oliva, Vaşvari, Artean, Munteanu, Bîrnoi, Popovici (min.81 – Croitoru), Drăghici (min.60 – Roman). Antrenor: Leo Grozavu.

CSM Poli Iași: D. Rusu, Bosoi, Mihalache (min.76 – Jagodinskis), Frăsinescu, Panțîru, Qaka, Cioinac, Platini (min.86 – Gavrilă), Jo, Zaharia, Cristea (min.60 – Cisse). Antrenor: Flavius Stoican.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*