Național

Așa arată un bilet cu care câștigi peste 2 milioane de euro, la Loto 6/49

Așa arată un bilet cu care câștigi peste 2 milioane de euro, la Loto 6/49

Câștigătorul potului cel mare din data de 11 februarie 2018 s-a prezentat, cu puțin timp în urmă, la sediul central al Loteriei Române, pentru a-și revendica premiul de peste 2 milioane de euro.

A câștigat peste 9 milioane de lei la extragerea Loto 6/49 din data de 11 februarie 2018, iar astăzi a mers la București, la sediul central al Loteriei Române, pentru a-și adjudeca marele premiu. Biletul său, prezentat în imaginea de mai sus, a fost făcut public de Loteria Română pe pagina de Facebook a companiei. Marele câștigător, un bărbat în vârstă de 60 de ani a ”bifat” cele șase numere norocoase la o agenție din Iași, chiar în ziua extragerii.

”Le doresc tuturor celor care joaca sa aiba norocul meu…”, a spus proaspătul milionar după ce a pus la dispoziția Loteriei Române biletul norocos. ”În cursul zilei de astăzi, s-a prezentat la sediul central al Loteriei Române câștigătorul premiului de categoria I la tragerea Loto 6/49 din data de 11 februarie a.c., premiu în valoare de 9.325.973,81 lei (2 milioane de euro)”, au scris reprezentanții companiei, pe pagina de pe rețeaua de socializare.

Norocosul câștigător joacă de mulți ani la Loto 6/49, însă ocazional. Acesta a declarat că din luna decembrie a anului trecut a început să joace frecvent sperând că va câștiga în curând. Și a reușit! ”Pe biletul norocos a jucat trei variante simple, cea de-a treia varianta fiind cea câștigătoare. După cum ne-a mărturisit, era cât pe ce să nu joace cea de-a treia variantă, iar cele șase numere au fost puse la întâmplare, așa cum i-au venit în minte.
Biletul norocos a fost jucat chiar în ziua în care au avut loc tragerile loto, a aflat însă că este norocosul căștigător abia a doua zi, pe seară”, mai scriu cei de la Loteria Română pe pagina de Facebook.

Cu banii câștigați fericitul bărbat are în plan să-și înceapă o afacere și să-și ajute copiii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*