Eveniment

Cetățean sârb, urmărit internațional, depistat la vama Jimbolia

Cetățean sârb, urmărit internațional, depistat la vama Jimbolia

Poliţiştii de frontieră din cadrul P.T.F. Jimbolia au depistat şi predat autorităţilor competente un cetăţean sârb, urmărit internațional, care avea de executat o pedeapsă privativă de libertate de 5 ani, pentru săvârşirea de infracţiuni contra proprietății.

În data de 15 februarie, în jurul orei 22.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Jimbolia – I.T.P.F. Timişoara s-a prezentat pe sensul de intrare în țară, pentru efectuarea formalităţilor specifice, un cetăţean sârb, în vârstă de 40 de ani. În urma efectuării controlului specific, poliţiştii de frontieră au constatat că pe numele bărbatului era emis un mandat european de arestare, alertă introdusă de autorităţile germane în data de 15.03.2016. Persoana în cauză era căutată în vederea executării unei pedepse cu închisoarea de 5 ani pentru săvârşirea de infracţiuni contra proprietății.

Bărbatul în cauză a fost predat unei echipe operative din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Timiş, în vederea luării măsurilor legale ce se impun.


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*