Sport

Poli Timișoara și-a găsit atacant ”de top”! Mihai Roman, de la U Craiova și fundașul Maxi Oliva, prezentați azi

Poli Timișoara și-a găsit atacant ”de top”! Mihai Roman, de la U Craiova și fundașul Maxi Oliva, prezentați azi

Poli Timișoara și-a prezentat, astăzi, noile achiziții. Alături de președintele Radu Birlică și de directorul sportiv Adrian Neaga, au apărut Maxi Oliva și ”surpriza” Mihai Roman – atacantul celor de la Universitatea Craiova, cedat sub formă de împrumut până la finalul sezonului competițional.

Reprezentanții celor de la Poli Timișoara, președintele Radu Birlică și directorul sportiv Adrian Neaga, i-au prezentat vineri, 16 februarie 2018, pe cei mai noi jucători veniți în actuala perioadă de transferuri. Despre fundașul stânga Maxi Oliva v-am informat încă de miercuri, însă Mihai Roman este o adevărată surpriză anunțată de conducerea clubului de pe Bega. Acesta a sosit chiar astăzi la Timișoara, după ce benețenii au ajuns la un acord cu CSU Craiova pentru un împrumut al atacantului până la vară, la finalul actualui sezon competițional.

Mihai Roman s-a născut pe data de 31 mai 1992 la Craiova și a evoluat la Universitatea Craiova. Atacantul a mai evoluat și pentru Universitatea Cluj, Petrolul Ploiești, NEC Nijmegen (Olanda) și Maccabi Petah Tikva (Israel). În acest campionat, Roman a evoluat în 21 de meciuri oficiale, marcând patru goluri. Conform transfermarkt.de, cota de piață a lui Roman se ridică la 500.000 de euro.

Adrian Neaga a mai precizat că Poli mai negociază pentru aducerea unui fundaș central, discutându-se pentru doi jucători: unul, aflat sub contract, celălalt, fără angajament.

”Le mulțumesc antrenorului principal și celor din conducere pentru încredere. Sunt pregătit să dau 100% pentru a ajuta Poli să-și îndeplinească obiectivele”, a declarat, la prezentare, Maxi Oliva.

Celălalt nou-sosit în tabăra alb-violetă, Mihai Roman, se declară încântat de sosirea pe Bega. ”Sunt bucuros că am făcut această alegere și că voi juca la Poli Timișoara. Sper să evoluez cât mai mult aici”, a precizat fotbalistul care și-a lăsat echipa care luptă la titlu, pentru a ajuta Poli.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*