Sport

Doman și Bocșan, împrumutați de Poli Timișoara în Liga a II-a

Doman și Bocșan, împrumutați de Poli Timișoara în Liga a II-a

Doi dintre fotbaliștii de la Poli Timișoara au fost împrumutați de clubul alb-violet la cluburi din liga secundă. Doman a fost cedat până în vară la Dunărea Călărași, în timp ce Bocșan va evolua tot la Timișoara, dar pentru Ripensia.

Poli Timișoara a anunțat joi, 15 februarie 2018, că a ajuns la un acord pentru împrumutarea a doi dintre componenții săi la alte cluburi. Este vorba despre mijlocașul central Cătălin Doman și despre fundașul central Cristian Bocșan. Așb-violeții au anunțat mutările ca fiind realizate doar până la vară.

Anunțul a fost făcut de reprezentanții clubului prin intermediul rețelei de socializare Facebook, acolo unde au postat texul: ”Împrumuturi: Cătălin Doman a fost cedat până-n vară la Dunărea Călărași, în timp ce Cristian Bocșan va evolua, tot până-n vară, la Ripensia Timișoara”.

Mijlocașul, cotat de transfermarkt.de la 200.000 de euro, nu a reușit să ”rupă gura târgului” deși așteptările erau foarte mari de la el. Doman va evolua în perioada următoare la liderul Ligii a II-a, acolo unde antrenor îi va fi Dan Alexa. Celălalt ”împrumutat”, Bocșan, cotat la 300.000 de euro, va juca la ocupanta locului 11 în eșalonul secund, Ripensiaa Timișoara, echipă la care va fi ”îndrumat” de Remus Steop. Ambii jucători mai au contracte cu Poli Timișoara, valabile până în 2020.

Vă reamintim că Poli Timișoara a anunțat că a ajuns la un acord cu ”Maxi” Oliva, un fundaș stânga argentinian care a evoluat pentru selecționata U20 a țării sale și a trecut și pe la River Plate. În vederile lui Leo Grozavu se mai regăsește și un atacant, tot argentinian, Esteban Ciacchieri, trecut pe la FC Botoșani.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*