Life-style

Rolurile principale din filmul Fifty Shades of Grey trebuiau interpretate de alți actori

Rolurile principale din filmul Fifty Shades of Grey trebuiau interpretate de alți actori

Cei mai mulți dintre telespectatorii filmului Fifty Shades of Grey nu și-ar putea închipui că rolul lui Christian Grey să fie interpretat de altcineva decât Jamie Dornan, la fel cum cei mai mulți susțin că Dakota Johnson e perfectă în postura Anastasiei Steele.

Niciunul dintre cei doi actori nu au fost, însă, primele opțiuni ale producătorilor francizei “Fifty Shades”. Iată cine ar fi trebuit să apară în film, dar nu a reușit acest lucru.

Charlie Hunnam

I s-a oferit rolul principal, l-a acceptat și apoi a anunțat că se retrage din proiect pe motiv că programul lui este extrem de aglomerat.

Starul a fost prima opțiune a producătorilor și a autoarei E.L James. Chiar ea a făcut anunțul că îl va juca pe miliardarul sexy Christian Grey, însă Hunnam a “demisionat” din cauza serialului “Sons of Anarchy” și a presiunii pe care a început să o resimtă din cauza rolului domnului Grey: “A fost o perioadă foarte dificilă în viața mea. Am vrut să îi spun regizoarei Sam Taylor-Johnson ca nu voi putea prelua rolul. Dar apoi m-am îndrăgostit de personaj din punct de vedere creativ. Am început să vorbesc numai despre asta și îmi plăcea din ce în ce mai mult. Eu așa lucrez de obicei, găsesc un personaj care îmi place și devine centrul muncii mele”, a spus acesta conform ”The Guardian”.

Emilia Clarke

Rolul Anastasiei Steele a transformat-o pe Dakota Johnson într-un superstar peste noapte. Puțini știu, însă, că și Emilia Clarke, Daenerys Targarien din “Game of Thrones”, a fost pe lista producătorilor.

Emilia a dezvaluit într-un număr al revistei “Marie Claire” că a refuzat rolul din cauza secvențelor prea numeroase de nuditate: “Mi-aș fi dorit foarte mult să lucrez cu regizoarea Sam Taylor-Johnson pentru că este fantastică. Dar este prea multă nuditate în acel film. Nu pot să zic că nu voi mai apărea niciodată în scene nud, pentru că deja am făcut-o, dar mi-a fost frică să nu intru într-o anumită tipologie de actrițe dacă accept”, a spus ea.

Vezi pe DigiFilm.ro care sunt alți actori care au fost vehiculați înainte să se confirme că rolurile au fost distribuite lui Jamie Dornan și Dakota Johnson.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*