Eveniment

Remorcă marca Schmitz, căutată în Spania, depistată la Stamora- Moravița

Remorcă marca Schmitz, căutată în Spania, depistată la Stamora- Moravița

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Stamora- Moravița – judeţul Timiş au depistat un cetăţean sârb care conducea un autoturism cu care tracta o remorcă ce figura ca fiind căutată de autorităţile din Spania.

Ieri, în Punctul de Trecere a Frontierei Stamora- Moravița, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, cetăţeanul sârb R.S., în vârstă de 44 de ani, la volanul unui autoturism marca Renault, având atașată o remorcă marca Schmitz.

În urma verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că remorca figurează în bazele de date ca fiind „bun căutat pentru confiscare”, alertă introdusă de autorităţile spaniole.

Faţă de cele constatate, şoferul mijlocului de transport a declarat că remorca aparţine firmei la care este angajat şi nu avea cunoştinţă despre faptul că aceasta ar fi căutată de autorităţi.

Drept urmare, remorca în valoare de aproximativ 46.000 de lei, a fost indisponibilizată în punctul de trecere a frontierei până la finalizarea cercetărilor, poliţiştii de frontieră efectuând cercetări în cauză sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire furt.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*