Sport

Poli Timișoara a testat câțiva jucători, într-un amical cu Ghiroda. Tânărul Denis Haruț a lipsit motivat!

Poli Timișoara a testat câțiva jucători, într-un amical cu Ghiroda. Tânărul Denis Haruț a lipsit motivat!

Poli Timișoara a disputat, ieri, un meci amical împotriva echipei de ligă a III-a, ACS Ghiroda. Elevii lui Leo Grozavu s-au impus cu scorul de 2-1, antrenorul alb-violeților testând o serie de juniori din ”curtea” clubului, dar și doi fotbaliști aduși în probe. De asemenea, tehnicianul, nu l-a putut vedea la lucru pe Denis Haruț, care a evoluat pentru echipa națională U19.

Stadionul ”Electrica” din Timișoara a fost, miercuri, 13 februarie, gazda unui joc amical disputat între prim-divizionara Poli Timișoara și ACS Ghiroda, echipă care ocupă locul 9 din 15 posibile în Seria a IV-a a Ligii a III-a.

Deschiderea scorului a fost adusă de Dincă – un fotbalist împrumutat de Poli la Ghiroda-, în minutul 15. După zece minute, egalarea venea din gheata argentinianul Esteban Ciacchieri, un atacant care a trecut pe la FC Botoșani. Golul victoriei a fost marcat de fundașul central al celor de la Poli, Cristian Bocșan, în minutul 45.

Pentru Poli au evoluat: Smaranda, Ciucur, Khubutia, Bocşan, Şeroni, Zaluschi, Enescu, Munteanu, Bîrnoi, Velcotă, Ciaccheri. Au mai intrat: în minutul 46 Grulović (stoper sârb, în teste) în locul lui Bocşan, Fridrich în locul lui Şeroni și Kayondo în locul lui Munteanu, pentru ca în minutul 63, Oprea să-i ia locul lui Enescu. În minutul 72 au intrat juniorii Cochintu și Holofcici în locul lui Ciucur și Khubutia, iar în minutul 76, juniorul Buga l-a înlocuit pe Cochintu.

Leo Grozavu nu s-a putut baza pe Denis Haruț, fundașul dreapta fiind în Spania, acolo unde naționala Under 19 a României se află într-un turneu de pregătire, în vederea Turului de Elită dinaintea Campionatului European. În primul joc de verificare din peninsula iberică, polistul a fost titular, evoluând în primele 65 de minute ale eșecului, 0-1 cu naționala similară a Irlandei.

Revenind la Liga I, Poli Timișoara va evolua în carul următoarei etape, a 25-a, duminică, 18 februarie 2018, contra celor de la CSM Poli Iași. Partida va avea loc pe arena Dan Păltinișanu, cu începere de la ora 18:00.

Adora Beauty

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*