Sport

Fundaș stânga argentinian, la Poli Timișoara! Maximiliano Oliva a jucat la River Plate și Dinamo București!

Fundaș stânga argentinian, la Poli Timișoara! Maximiliano Oliva a jucat la River Plate și Dinamo București!

Poli Timișoara a anunțat că a ajuns la un acord cu Maximiliano ”Maxi” Fernando Oliva, un fundaș stânga argentinian care a evoluat pentru selecționata U20 a țării sale și a trecut și pe la River Plate.

Are 27 de ani și a jucat la River Plate și Estudiantes în Argentina, țară pe care a reprezentat-o și în competițiile în care evolua echipa națională sub 20 de ani. Maximiliano Oliva, ultima dată la… Dinamo București, a semnat miercuri, 14 februarie 2018, cu Poli Timișoara. ”Am ajuns la un acord cu Maxi Oliva!”, scrie clubul bănățean pe pagina de Facebook.

Maximiliano Oliva (născut pe 16 martie 1990) a semnat cu Poli Timișoara doar până la finalul sezonului, avâd , însă, posibilitatea prelungirii contractului pe încă un an. ”Am semnat un angajament până-n vară cu Maxi Oliva, cu opțiune de prelungire a contractului, din vară, pentru încă un sezon”, a declarat președintele lui Poli, Radu Birlică.

Oliva, fost internațional argentinian U20, a jucat din vara lui 2016 la Dinamo București. Până atunci, fundașul stânga a jucat la River Plate, CA Tigre, Estudiantes și San Martin (Argentina) și Aris Limassol (Cipru).️

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*