Administrație

Nicolae Robu: “La Badea Cârțan lucrările sunt abandonate. Ne vom judeca și cu proiectanții și cu executanții”

Nicolae Robu: “La Badea Cârțan lucrările sunt abandonate. Ne vom judeca și cu proiectanții și cu executanții”

Lucrările la piața Badea Cârțan au fost sistate. Și asta din pricina unor erori de proiectare și de execuție. Afirmația îi aparține edilului Nicolae Robu. “La Badea Cârțan lucrările sunt abandonate. Se reamenajează piața pentru a se relua activitatea acolo în condițiile de dinainte. Nu ne putem juca să punem în pericol viața oamenilor. S-au constatat niște deficiențe și de proiectare si de executie, am decis să nu mai continuăm. Nu este ok, trebuie să stabilească vinovățiile și să se suporte consecințele. Ne vom judeca și cu proiectanții și cu executanții. Atunci când vom avea un proiect garantat, vrem să reluam lucrările de modernizare”, a explicat primarul.

Reamintim, din toamna anului trecut piața Badea Cârțan a intrat într-un proces de modernizare. Au fost organizate două licitații, din care prima a eșuat. Firma care a câștigat licitația este SC Building SRL, iar valoarea ofertei câștigătoare este 88.950 lei.

Până atunci când piața va fi complet amenajată iar comercianții își putea relua activitatea în condiții civilizate, ei își vor vinde produsele în Piața Traian.


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*