Eveniment

Hoţi reţinuţi în Timiş. Ce s-a găsit la ei acasă

Hoţi reţinuţi în Timiş. Ce s-a găsit la ei acasă

Polițiștii orașului Făget au efectuat 4 percheziții domiciliare, pe raza localității Nădrag, la persoane bănuite de comiterea mai multor furturi din autoturisme. Două persoane au fost reținute.

Luni, poliţiştii de investigații criminale Făget au efectuat 4 percheziții, pe raza localității Nădrag, la locuinţele a 4 bărbați, cu vârste cuprinse intre 19 și 49 de ani, bănuiți de comiterea a trei furturi de carburant din autoturisme.

Din cercetări a reieșit că, în cursul lunii ianuarie a.c., cei în cauză ar fi sustras carburant din mai multe autoturisme staționate pe raza orașului Făget, creând un prejudiciu de aproximativ 3.500 de lei.

În urma percheziţiilor, de la locuințele celor patru, poliţiştii au ridicat 8 recipiente din plastic, cu o capacitate de aproximativ 50 de litri, furtune din cauciuc și plăcuțe cu numere de înmatriculare, folosite la comiterea faptelor.

Pe numele a trei bărbați au fost emise mandate de aducere, cei în cauză fiind conduși la sediul poliției în vederea audierii.

Faţă de doi bărbați, de 21 și 30 de ani, s-a dispus măsura reţinerii, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat și introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș.

La activități au participat și jandarmi din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Timiș.

Cercetările sunt continuate pentru documentarea întregii activități infracționale a celor în cauză, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Făget.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*